maandag 22 december 2008

Nog slechts enkele dagen!

Ongelooflijk maar waar: volgende week deze tijd zijn "onze" jongeren reeds een eerste keer op weg van hun gastgezin naar de Heizel!

Onze jongeren, zo vernamen Xenia, Mark, Liliane, Krista en ikzelf gisteren in een laatste algemene vergadering in de basiliek van Koekelberg, dat zijn: 25 Italianen, 30 Polen en 25 Slovenen - aangevuld met een Nederlander en een Zweed die zelf voor onderdak en vervoer hebben gezorgd.

Te Koekelberg ontmoetten we de vele voorbereidingsteams van andere parochies, die net zoals wij hun laatste rechte lijn ingaan op weg naar Brussel. We verbroederden er onder andere met onze broeders en zusters uit Sint-Katelijne Waver, die eveneens een bus voor 75 gasten inleggen.

Van Claire kregen we allerhande documentatie mee (de Brief uit Kenia, de programmafolder, posters, etc.) die de komende dagen in de kapel zal worden verdeeld.

Vrijdagavond om 19:30 komen we voor een laatste keer samen voor een gebedsmoment, gevolgd door een vergadering voor de leden van ons voorbereidingsteam.

En dan, maandagmiddag omstreeks 12:30 is het zover...

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve mensen,
De inrichting van de kapel is ronduit schitterend!!Toen we zaterdag naar de gebedsviering kwamen,waren we echt verbluft over de manier ,waarop hier de Taizé-sfeer herleeft.Dank aan de ontwerpers,de leveranciers(!) en de bouwmeester Modest!
Josine en Phil