donderdag 6 november 2008

Een grote opkomst verwacht

Gisteren vergaderde het voorbereidingsteam met Lien (Gent) in de Kapel. We overliepen in detail de vijf dagen van de Ontmoeting en dachten na over welke praktische voorbereidingen dit zou vergen. Volgende keer hopen we op een grote opkomst, want dan zullen taken en verantwoordelijkheden worden verdeeld.

Het is bizar vast te stellen dat het "al" november is en dat we onmiskenbaar op kruissnelheid komen wat voorbereiding en vergaderritme betreft. Het lijkt alsof we pas gisteren begonnen zijn aan dit verhaal en het is nog niet helemaal doorgedrongen dat het binnen anderhalve maand al zover is.

Tijdens de koffie vernamen we bovendien zeer goed nieuws: het aantal inschrijvingen voor de Ontmoeting zou de initiële verwachtingen overtreffen. We verwachten dus veel volk in Brussel bij het jaareinde!

Volgende week maandag gaat een deel van het team op bezoek bij de Bonheidense Jeugdraad, ditmaal samen met Claire én met de voorbereidingsfilm. Wij hopen een aantal verenigingen bereid te vinden om met ons mee te werken. Het zou een unieke gelegenheid zijn voor onze gemeenschap én voor de jongeren zelf om mee te werken aan bruggen van vertrouwen tussen mensen.

Met de actualiteit in het achterhoofd gaan we ervoor: "YES, WE CAN". Ook hier in onze eigen lokale gemeenschap.

Geen opmerkingen: